27 October 2011

aku kecewa!



terlalu lama rasanye xhapdet entry kt sini...
sememangnye terlalu sibuk...
alhamdulilah hari sempat jugak hapdet entri..
tp kali ni mood cik sweet mcm terawang-awang...
sebabnye cik sweet dapat berita yang amat menguris hati.
rasa nk lari jauh2...
terasa susah payah,penat lelah cik sweet selama ni xberbalas...
npe ni cik sweet???
hmmm...lagi 77 hari cik sweet terpaksa mengucapkan selamat tinggal
tinggal pada student2 tersayang kt CITY UC tempat cik sweet mencurah ilmu selama ni...penat lelah menaikkan makmal yang dari nothing da jadi mcm sekarang xberbaloi pon rasanye...
sedih sungguh hari ni...
contract cik sweet disini xdisambung..
sbb utama yg mguris hati,katanya pengambilan student semakin sedikit...
sungguh xrelevan alasan tersebut...
jika cik sweet ade masalah disiplin dalam kerja atau sebab yang kukuh,
cik sweet leh terima...
tapi bila itu alasan nye yang cik sweet dgr...cik sweet jauh hati...
xpe lah...mgkin ini ketentuan ilahi...
cik sweet redha...
ini ujian allah beri pada sy..


Tabahkan hatiku Ya Allah..

Ya Allah, beratnya ujian-Mu padaku..
Adakah ini kafarah atas sume dosa-dosaku..
Ampunkan daku Ya Allah..
Tabahkan hati hambamu yang hina, kerdil dan lemah ini..
KepadaMu lah aku mengadu segala-galanya
Engkaulah Maha Pendengar lagi Maha Penolong...
Engkau berilah ketenangan kepada jiwa hambaMu ini
Engkau permudahkanlah segala yang payah dan sukar itu
Ya Allah..



x kan bace jer???cer komen...

2 00000 Da Terjah Entry Ni:

sis92 said... [balas]

be strong dear
insyallah kamu ada peluang lain yg lebih baik :)

sweetbelly gurlz said... [balas]

@sis92tq dear....amin ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget
copyright@2010-2011.Segala yang dicipta adalah hak milik SweetBellyGurlz