Owner Blog


Korang nak tahu ,  pasal Sweet ? HAHA . tp kn , b4 that  , korang pejam mata korang dulu. 
Haa ! Gud Girl/Gud Boy !!
hahaha! :)

S.W.E.E.T.B.E.L.L.Y.G.U.R.L.Z ??
Apakah itu ?
Nama BLOG aku lah! huhu .
Nama sebetol-betol nya Norhaffiza.
Nape aku letak nama blog SWeetbellygUrlz...
suka hati aku la nk bubuh nme hape...haha...
kengkawan aku pggl aku eyja, jaja, nor,along, mcm2 la dowg nk pggl...
But , Family aku pggl aku nme eyja je ;)
tp BFF aku pggl aku DaTIn..hahaha..
mne dpt name Datin,ade kisahnye...tp lain kali la cite...
tp aku bukan Datin ag..muda ag...
wahhahah..
Korunk nak pggl Datin jgk ?
hehe..
ape salah nyer kan ??Datin okie jer  aper2  pun tape .

Eyja asal dr Kuala Lumpur .. (korang taw kan??? ) heee , And stay kat Kepong .!
Cik Eyja? Kao lahir bila ?? 
Eyja lahir ble ehh ??
Haaa..
08 APRIL 1988!!
cantek kan tarikh lahir eyja!!hihi
Igt taw??
Jgn luper2!
Klo Lupa , siap arr ! 
hihi..men ugut2 lak kan...
Eyja , nak tnya lagii satu soklan niyh!!
Haaa,, ape dia ??????
Apa Eyja nyer matlamat hidup ehh ??
matlamat Hidup ehhh...jap...ni senarainye...

1. Nak berjaya dalam hidup dan mencapai cita-cita menjadi seorang MLT berjaya ! (boleh ker?) haha
2.Nak bantu mama and abah Eyja bila Eyja dh bnyk duit nnty !
3. Nak kumpul harta banyak2...mcm kete ,umah...tp skg ija da berjaya ade harta satu..kete!!!
4. nak kumpul wet banyak2..nk kawen..hikhik...ngn cape???nti la...tguu jodoh dtg sndiri...

(((...SEKIAN SAHAJA...)))


x kan bace jer???cer komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget
copyright@2010-2011.Segala yang dicipta adalah hak milik SweetBellyGurlz