Virgin Coconut Oil Catalyst pure




Apa itu VCO / Virgin Coconut Oil



VCO ialah Virgin Coconut Oil iaitu minyak kelapa dara.
Minyak kelapa dara adalah minyak kelapa yg diproses tanpa penggunaan haba atau kimia di mana struktur asal dalamnya dapat dikekalkan seasli-aslinya. Pakar-pakar merumuskan bahawa suatu kandungan yang terdapat dalam kelapa yang dipanggil lemak tepu dapat memberi pelbagai kesan positif ke atas kesihatan manusia, sebab itulah penduduk kepulauan pasifik begitu sihat dan mempunyai kadar berat badan dan ketinggian yang baik. Mereka juga didapati tidak mengalami sebarang penyakit kronik sperti jantung dan kanser.

                  VCO ni boleh diambil melalui 2 cara iaitu makan atau sapu.
kalau anda mengalami masalah jerawat dan parut pada kulit muka, 
boleh sapu minyak kelapa dara ni dengan mencucuk jarum yang tajam pada 
kapsul vco dan sapu seperti biasa di muka. kalau nak makan pun boleh jugak. 
ia akan membantu proses penyahtoksikan dalam badan.Kebaikan dan khasiat VCO ?


Untuk kecantikan luaran, VCO sangat berkesan untuk : 
  • membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • menghasilkan tenaga segera
  • jika disapu, ia membantu mengurangkan infeksi (kuman pada sesuatu penyakit) dan mencegah garis-garis halus
  • mencantik, menghaluskan dan menganjalkan kulit muka dan seluruh badan
  • menghilangkan jerawat, jeragat dan parut pada kulit muka dan seluruh badan.
  • kulit muka tidak akan berminyak lagi
  • lenguh-lenguh dan sakit seluruh badan dapat dihilangkan.
  • anda akan kelihatan lebih bertenaga dan bersemangat walaupun seharian bekerja


Untuk kesihatan dalaman, VCO amat baik untuk :



  • meningkatkan daya tahan fizikal dan mental
  • melindungi tubuh daripada risiko kanser, penyakit jantung, tekanan darah tinggi, penyakit ginjal (buah pinggang), hati dan lain-lain penyakit
  • gigi yang kuat dan melindungi serangan osteoporosis (ketimbulan tulang, biasanya orang tua)
  • memperbaiki kandungan asid dalam rahim dan bertindak sebagai agen pelincir (wanita)
  • mengatasi masalah monopos (wanita)
  • mencegah dan membunuh virus keputihan, serta mengurangkan senggugut (wanita)
  • menambahkan tenaga dalaman lelaki dan wanita (kelamin)
  • membantu sistem penghadaman dan pencernaan
  • membantu penyerapan vitamin-vitamin dan asid amino
  • membantu kesuburan wanita (hamil)
untuk pengetahuan anda, VCO boleh diambil oleh semua jantina. sama ada lelaki atau perempuan.

Harga VCO / Virgin Coconut Oil???





Berapa Harga Postage VCO / Virgin Coconut Oil????
 1-3 kotak=RM6 (sem.msia)
4 - 8 kotak = RM 8 (sem.msia)
1- 3 Kotak=RM8 (Sabah/sarawak)
4 - 8kotak=RM 10(sabah/sarawak)

Testimonial VCO / Virgin Coconut Oil????



Untuk pembelian secara online di website ini, anda cuma perlu ikuti langkah-langkah seperti berikut:

LANGKAH 1:
Pilih produk yang hendak di beli

LANGKAH 2:
Isi order form berserta butiran peribadi dengan betul.

Klik "send" apabila anda sudah selesai.
LANGKAH 3:
Tunggu sehingga saya reply atau hubungi anda baru la pembayaran boleh dilakukan bagi mengelakkan kekeliruan.


LANGKAH 4:
Selepas membuat pembayaran, sila hantar butiran pembayaran tersebut ke alamat:
norhaffiza88@yahoo.com atau sms ke 017-6729359



sertakan maklumat berikut dalam email atau sms anda:

Nama penuh:
Alamat penuh:
No.Telefon:
Nama produk:
Bank:
Masa Transaksi:
Jumlah pembayaran:

Jika ingin bertanyakan sebarang soalan, 
sila hubungi kami:
h/p: 017-6729359
E-mail: norhaffiza88@yahoo.com


ORDER FORM



Name / Nama:




Alamat rumah / Address :




Email Address:




No telefon :




Jenis Produk :

vco softgel capsule:RM39.90/RM43.90 (S&S)

vco pure oil:RM39.90/RM43.90 (S&S)

catalyst collagen:RM59.90/RM65.90(S&S)

fibre drink:RM59.90/RM65.9(S&S)

catalyst mind booster:RM59.90/RM65.90(S&S)

hair treatment:RM39.90/RM43.90(S&S)

hair revitalizer:RM39.90/RM43.90(S&S)



Jumlah Pesanan/Total Order

1 kotak

2 kotak

3 kotak

4 kotak

5 kotak

6 kotak

7 kotak

8 kotak

9 kotak




Cara Penghantaran/Delivery Method




Pembayaran Melalui/Method of Payment




SEBARANG PERTANYAAN SILA AJUKAN DI SINI...

















Form provided by Freedback.





x kan bace jer???cer komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget
copyright@2010-2011.Segala yang dicipta adalah hak milik SweetBellyGurlz