15 June 2012

15 JUNE 2012!!




hai sume..alahai lama sangat da xgodek2 blog ni..
sampai berhabuk da..nampak xhabuk?? xnampak pendek umur...
hehehehehehehehe...
rasa macam da berbulan2 xhapdet pape...
sekali bukak setting blog da berubah da..
bukan setakat berubah..
password pon da lupa..
hambek ko..mengelabah dok pikir password..
tapi nasib baik pastu dapat bukak jugak blog usang ni..
sebenarnye bukan ape... dulu rajin hapdet blog sebab xde keje..
skang ni da keje kat nilai...
nak hapdet pon xsempat *dalam erti kata len malas sebenanrnye*
hihihihihihihih...
pejam celik pejam celik
da kat 6 bulan upenye aku keje kat nilai ni..
tapi kan,jiwa aku bukan kt nilai ni..
xtau nape..
puas da paksa hati ni suka..
tapi xberjaya... 
skang ni aku ngah usaha crik job kt tempat len...
baru2 ni aku ade g interbiu... 
kat private lab..tp punye la lama..kt 3jam aku melaluinye..
siap ade exam bagai...kalah goverment kotttt...
tapi pas lalui nye aku yakin aku xnak keje citu..
mana xnye..dye offer aku gaji ag rendah dari tempat keje lama..
bukan lah aku nak memilih dan demand sangat...
kot ye pon kalau bagi aku gaji sama macam skang pon da ok..
kata company taiwan kan..
xkan kedek sangat...
phewwww!
skang ni dok mencari agi..
korang ade taw x mana2 keje kosong yang ade..
aku ngah crik keje dalam makmal.. macam path lab bagai tu..
kalau ade,roger2 eh...
*big hugs*

** dok pikir nak tukar layout blog ni..tapi xde idea and da lupa cara nye..huhuhu.. tolong kasi link2 yang ade 
contoh tukar layout dan sume bagai tok cantikkn blog ni jugak boleh??? **


x kan bace jer???cer komen...

0 00000 Da Terjah Entry Ni:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget
copyright@2010-2011.Segala yang dicipta adalah hak milik SweetBellyGurlz