21 March 2012

SPM SAYA BANYAK A!!!!



tajuk nak gempak je kan..
padahal bukan saya yang ambik spm.. 
dushhhh3x! ambik ko eyja!!adoii! 
spm saya da lepas da pon..
tahun 2005 dulu..
time tu ramai yang pandai2.
ade sapa2 yang ambik spm tahun 2005??
angkaatttt kakkiiii cepatt..

aiyakkk..xsopan ok..jgn wat camtu..hihi

saya da ade diploma da pon..
tunggu nak sambung degree je ni..
insyaallah dalam tahun ni jugak..
tapiiii kannnnnnnnnnnnn!
eyja nak ucapkan tahniah buat adik2 yang bawu ambik result spm smlm.
mesti ada yang suka,ada yang menangis..
teringattt kot kat zaman sekolah dlu...
rasa mcam nak ke zaman dahulu pulak...
time eyja sekolah dlu,time ambik result dikira macam tempat tok reunion kembali..
pastu masing-masing mula tanya 
'ko nak blaja mana pasni??' 
ada yang dengan bangga akan cakap, 'aku xnak sambung blaja,aku nak keje je..'
ada yang akan cakap 'aku nak sambung ipta je..xmen ipts2 ni'
ada yang akan cakap 'aku maybe akan sambung ipts je..result aku cukup2 makan je'
hikhik...
tapi apa2pon,mana pon ok...
asalkan jadik orang kan..
jangan jadik DOKTOR xbertauliahhh sudah la./
my sis semalam msg,gtaw result dye..
not bad.. sekurang2 nya beliau da usaha..
tahniah my SIS!
terosss berdezupppp akk dye ni apply mne2.. akak lak excited dari adik kan..hehehe
nak wat cmne,my sis buat xtaw je..terpaksa la akak dye ni yang apply macam-macam...
pilihan utama akak dye 'haruslah nak adek jadik nurse'
woi eyja!!nape adik ko kne jadik nurse??kan da ramai nurse!!
hehehe.. da dye malas nk apply..terpaksa la ikot suka hati saya..
gpon saya pon blaja bahagian medik lab..
so saya nak adik saya pon join aliran yang sama..
leh keje satu hospital nanti!! berangan sudahhh..

sebelum tu nk ucap tahniah pada adik UMI NAZIRAH sebab berjaya mendapat 4A,
dan xlupa jugak tahniah wat ATYQA ZAINODDIN ,sbb dapat 3A..
ni BIG SMILE tok kamu yang berjaya...

(^_____________________________________^)


x kan bace jer???cer komen...

0 00000 Da Terjah Entry Ni:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget
copyright@2010-2011.Segala yang dicipta adalah hak milik SweetBellyGurlz